mandag den 19. november 2012

Vredeshåndtering: PART II

Valdefar.dk præsenterer:
» 9 LETTE MÅDER AT HÅNDTERE DIN VREDE: PART II «
(læs første del af artiklen ved at følge dette link »)

Tæl til ti
Gør som the Count. Han har styr på det.
Metode no. 4. Tæl til ti
Fremgangsmåde: Når du kommer til at slette dit Word-dokument og efterfølgende spilder kaffe i hele skødet, og du kan mærke den store stygge ildebrand inde i maven begynde at brede sig, så gør følgende: Stop op. Træk vejret dybt. Og tæl så langsomt til ti. 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10... Pyyh-ha. Herefter kan du med fordel benytte metoderne "slå nogen i hovedet" og/eller "ødelæg alting" (se pkt. 1 og 2).
Fordele: Du bliver vildt god til 1-tabellen.
Ulemper: Det virker ikke.

Drik dig hønefuld
For helvede. Den ældste løsning på livets problemer.
Metode no 5. Drik dig hønefuld
Fremgangsmåde: Denne løsning er rimelig ligetil. Sig dit job op og smut forbi kontanthjælpskontoret. Hver gang det er den første går du i Netto og hamstrer Bjørnebryg, kattemad og Røde Cecil. Nyd dit otium derhjemme, mens du råber af TV'et.
Fordele: Det føles godt mens man gør det (det føles altid godt at drikke sig fuld).
Ulemper: Det er dyrt. Du får tømmermænd (for ikke at nævne blodpropper og kræft). Du bliver nok mere vred på den lange bane og ender alligevel med at benytte pkt. 1, 2 eller 8 afhængigt af dit temperament.


Ryg en masse hash
Dude. Hvad.
Metode no. 6. Ryg en masse hash
Fremgangsmåde: Denne mulighed er også populær. I stedet for at gå rundt og lave en masse ting, hvor der kan opstå pressede situationer der kan gøre dig vred, f.eks. som at gå i skole eller på arbejde, så bliver du bare hjemme på sofaen. Din eneste tid udendørs investeres i ture til Christiania og McDonalds. Tiden hjemme bruges på at se Bennys Badekar og samtlige sæsoner af South Park.
Fordele: Du har det rigtig godt hele tiden.
Ulemper: Du kan ikke huske hvad du spiste til morgenmad, eller hvornår du sidst har skiftet undertøj.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar


DISCLAIMER. Indholdet på denne side er tænkt som underholdning og satire. Artiklerne på VALDEFAR.DK er ikke at forveksle med saglig journalistik eller faglitteratur. Hvis du er stødt på noget indhold som du finder anstødeligt, og brænder inde med en klage over dette, skal du være velkommen til at hoppe i den nærmeste brønd.