torsdag den 20. december 2012

På cykel i København

På cykel i København På cykel i København På cykel i København På cykel i København På cykel i København På cykel i København

9 kommentarer:

 1. Anonym05:09

  Du har glemt cykelisten med ekstrem høj musik i ørene, som syntes det er kæmpe fedt at cykle midt på cykelstien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gid man i forbifarten kunne hacke sig ind i deres lydsystem, sætte titelmelodien fra Rap Fyr i LA på, og sætte lydstyrken på max. Så ku' de kraftedeme lære det.

   Slet
 2. Kyllingen har ingen ringeklokke!!!... han kører bare helt op på hjul og venter utålmodigt og højlydt på at du får din fede røv og gamle skrotbunke af en cykel mingeleret ind til siden hvor den hører til, så hans guds under af en ringeklokkeløs kulfiberdrøm kan skyde en adækvat fart gennem indre by - I manglen på klokke kan de sågar finde på at råbe anvisninger til medcyklisterne (læs: dig) længere fremme på cykelstien.
  Kyllinger er uden tvivl de mest irriterende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at se jeg ikke er den eneste der hader dem.

   Slet
 3. Jeg HADEDE christianiacykler ... lige indtil jeg fik børn der skulle transporteres. Nu er det mig der kører og spærrer for jer allesammen! HAHAHAHAHAAAAAAA

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte nok det var sådan det hang sammen. Når jeg får børn gør jeg jer allesammen en tjeneste og transporterer dem pr. luftballon til og fra skole.

   Slet
 4. Og så er der de sludrende veninder, der kører side om side i et andægtigt tempo, mens de totalt ignorerer den slange af cyklister, der dannes bagved dem...

  SvarSlet
 5. Christiania cyklen! Jeg er over lykkelig over at jeg ikke er den eneste der har det sådan. De hører til på Christianias brede sti'er, ikke gammel kongevej!

  SvarSlet
 6. Cyklister der taler i telefon. Håndholdt.
  Cyklister der kører helt frem ved rødt, - vel vidende at de er den langsommeste i feltet og alle andre skal vente på at de får sneglet sig op i fart og ind til siden.
  Cyklister der har et døds ønske og derfor bevidst kører op på indersiden af en højresvingende lastbil. - Det er lige så egoistisk som folk der hopper ud foran et tog. Tænk dog på chaufføren!

  Glæder mig til fortsættelsen. :-)

  SvarSlet


DISCLAIMER. Indholdet på denne side er tænkt som underholdning og satire. Artiklerne på VALDEFAR.DK er ikke at forveksle med saglig journalistik eller faglitteratur. Hvis du er stødt på noget indhold som du finder anstødeligt, og brænder inde med en klage over dette, skal du være velkommen til at hoppe i den nærmeste brønd.