mandag den 10. december 2012

Uhyggelige selvportrætter af børn #1

Min næste comic tager lidt længere tid end forventet at lave, så hvis der nu mod forventning skulle sidde nogle derude og tænke: "HVORNÅR LAVER HAM KLOVNEN NOGET NYT, HVAD ER DET HER FOR NOGET PIS", så kan man mens man venter, more sig over de her uhyggelige selvportrætter, som er lavet af børnene på skolen hvor jeg arbejder.

De er små engle i virkeligheden, I promise, men nogle af deres tegninger gav mig lyst til at kigge i telefonbogen efter den nærmest eksorcist, for de er virkelig uhyggelige. Jeg har givet figurerne nye navne og beskrivelser, som jeg synes passer til deres fremtoning på illustrationerne.


Valdefar.dk præsenterer:
» BØRNENES RÆDSELSKABINET: PART I «

Fritzl den glade Frisør. Udenfor skoletiden arbejder Fritzl som ufaglært frisør, og giver rabat til alle sine venner. Han er kendt for at klippe ved siden af, og i 2008 vandt han en pris for "Årets Farligste Frisør". Når han ikke klipper hår og ører af folk, hygger han med sin familie, som han har boende hjemme i kælderen.


Hypnodrengen fra Helvede. Hypnodrengen bruger sit gennemtrængende blik til at kontrollere andre menneskers vilje og handlinger. Han får lærerne til ikke at give lektier for, og hunde og andre dyr begynder at hyle i hans nærvær. Enhver der forsøger at trodse ham går en tragisk skæbne i møde.

Den Røde Baron. Hvis han er utilfreds med noget du siger - og det er han - så puster han sit røde hoved op til femdobbelt størrelse, indtil han til sidst eksploderer af raseri, og udrydder alt i en radius af 10 kilometer med en dødbringende chokbølge af had.

Tandlægen fra Transsylvanien. Tandlægen lokker de andre børn fra skolegården med ned i pedellernes kælder i frikvartererne. Her udfører han syge eksperimenter med deres tænder, som han bruger som tangenter til sit kæmpemæssige tand-orgel, som han håber på at vinde en nobelpris, eller i det mindste en MTV-award for en dag.

Kannibalen Konrad. Konrad går kun op i to ting: amerikansk fodbold og menneskekød. Når han ikke træner som reserve-quarterback for Denver Broncos, leder han efter fulde sømænd på havnen og hjemløse mennesker i parker som han kan stege og æde. Konrad er ikke den klogeste i forsamlingen, men fungerer som gruppens muskelmand.

Dæmonen Ditlev aka. Mørkets Fyrste. Ditlev er søn af Satan selv, og  er bossen over de andre børn i Rædselskabinettet. Når han ikke kommanderer rundt med sine undersåtter og udfører mørkets vilje bruger han sin fritid på at skabe biluheld og spise andre små børns sjæle med sine spidse, sorte tænder.
(denne tegning fik mig nær til at pisse i bukserne, hvordan kan et barn tegne noget så uhyggeligt?)

Guf. Guf er meget fredelig og forstår egentlig ikke hvorfor han optræder på denne liste. Guf kan godt lide kaniner og at gå lange ture på stranden. Hans hobbyer er bonsaitræer og jazz.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar


DISCLAIMER. Indholdet på denne side er tænkt som underholdning og satire. Artiklerne på VALDEFAR.DK er ikke at forveksle med saglig journalistik eller faglitteratur. Hvis du er stødt på noget indhold som du finder anstødeligt, og brænder inde med en klage over dette, skal du være velkommen til at hoppe i den nærmeste brønd.