mandag den 26. november 2012

Vredeshåndtering: PART III

Valdefar.dk præsenterer:
» 8 LETTE MÅDER AT HÅNDTERE DIN VREDE: PART III «
(læs også part I og part II af artiklen)


Råb alt hvad du kan
AAAAAAAAAARH. HVOR ER
FJERNBETJENINGEN, KÆLLING
Metode no. 7. Råb
Fremgangsmåde: Her er der rigtig godt potentiale for både at få luftet følelserne uden samtidig at gøre alt for meget skade på mennesker eller ting. Den går i alt sin enkelthed ud på at råbe alle de værste eder man kan komme i tanker om på kortest muligt tid. Eksempelvis kan du opleve denne gamle mand, som virkelig hader sne. Han mestrer i sandhed kunsten, omend han er en kende redundant i sit valg af skældsord - nok fordi han er gammel og fuld.
Fordele: Du kommer af med en del af vreden.
Ulemper: Nogle gange er det bare ikke nok. Denne metode kan kombineres med metoderne beskrevet i pkt. 1,2 og 5.


Anger management
"Yeaaaah, vi gjorde det"! Troede I.
Metode no. 8. Anger management Fremgangsmåde: Hvis du har prøvet eller udelukket alle andre muligheder beskrevet i denne artikel, er der ikke mange veje tilbage at betræde. Der findes professionelle kvaksalvere læger, som specialiserer sig i at behandle folk med vrede, og du skal nok en tur forbi sådan en. Det koster godt nok kassen, men man kan ikke sætte en pris på godt helbred, kan man? Gu' fanden kan man så. Jeg vil klart anbefale metoderne 1, 2 eller 5 frem for denne, men det er selvfølgelig op til dig selv. Alternativt kan du måske hustle dig til en behandling på statens regning, men det kræver nok at du gør noget vildt først, såsom at overfalde nogen eller køre overfor rødt - og du bliver taget i det, vel at mærke.
Fordele: Du lærer (måske) at håndtere din vrede - sandsynligvis ved brug af metoderne 3 og 4, beskrevet i denne artikel.
Ulemper: Røde tal på bankkontoen. Det virker ikke.I NÆSTE UGE  MÅNED ÅR / WHATEVER:

  • Uhyggelige selvportrætter af børn
  • Det burde mine skattekroner gå til aka. "Jeg hader SKAT"
  • Fordele og ulemper ved at have OCD

mandag den 19. november 2012

Vredeshåndtering: PART II

Valdefar.dk præsenterer:
» 9 LETTE MÅDER AT HÅNDTERE DIN VREDE: PART II «
(læs første del af artiklen ved at følge dette link »)

Tæl til ti
Gør som the Count. Han har styr på det.
Metode no. 4. Tæl til ti
Fremgangsmåde: Når du kommer til at slette dit Word-dokument og efterfølgende spilder kaffe i hele skødet, og du kan mærke den store stygge ildebrand inde i maven begynde at brede sig, så gør følgende: Stop op. Træk vejret dybt. Og tæl så langsomt til ti. 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10... Pyyh-ha. Herefter kan du med fordel benytte metoderne "slå nogen i hovedet" og/eller "ødelæg alting" (se pkt. 1 og 2).
Fordele: Du bliver vildt god til 1-tabellen.
Ulemper: Det virker ikke.

Drik dig hønefuld
For helvede. Den ældste løsning på livets problemer.
Metode no 5. Drik dig hønefuld
Fremgangsmåde: Denne løsning er rimelig ligetil. Sig dit job op og smut forbi kontanthjælpskontoret. Hver gang det er den første går du i Netto og hamstrer Bjørnebryg, kattemad og Røde Cecil. Nyd dit otium derhjemme, mens du råber af TV'et.
Fordele: Det føles godt mens man gør det (det føles altid godt at drikke sig fuld).
Ulemper: Det er dyrt. Du får tømmermænd (for ikke at nævne blodpropper og kræft). Du bliver nok mere vred på den lange bane og ender alligevel med at benytte pkt. 1, 2 eller 8 afhængigt af dit temperament.


Ryg en masse hash
Dude. Hvad.
Metode no. 6. Ryg en masse hash
Fremgangsmåde: Denne mulighed er også populær. I stedet for at gå rundt og lave en masse ting, hvor der kan opstå pressede situationer der kan gøre dig vred, f.eks. som at gå i skole eller på arbejde, så bliver du bare hjemme på sofaen. Din eneste tid udendørs investeres i ture til Christiania og McDonalds. Tiden hjemme bruges på at se Bennys Badekar og samtlige sæsoner af South Park.
Fordele: Du har det rigtig godt hele tiden.
Ulemper: Du kan ikke huske hvad du spiste til morgenmad, eller hvornår du sidst har skiftet undertøj.


torsdag den 15. november 2012

Forskellen på at skrive åbent eller anonymt

Fuck dig. Hvis du skyder mig i online GTA, så sender jeg dig 100 beskeder om hvor nederen du er.

mandag den 12. november 2012

Vredeshåndtering: PART I

Siden niende klasse er jeg gået under navne som "Hulken", "Vredens mester", "Ham den sure" m.fl. Det hænger sammen med at jeg af og til bliver rød i hovedet og slår i ting, hvis jeg har en dårlig dag eller er for fuld (se 'Brianfraktur'). I denne forbindelse har ladet udarbejde en lille guide til dig der også har svært ved at holde gemyttet i ro når lunten brænder ned. Guiden omfatter en liste over de bedste og mest populære måder at få ventileret sin vrede på, når man bliver rigtig, rigtig sur. Flere af dem benytter jeg ofte selv, og kan varmt anbefales.


Valdefar.dk præsenterer:
» 9 LETTE MÅDER AT HÅNDTERE DIN VREDE: PART I «

Slå nogen i hovedet
Bang. Fuck dig, mand.
Metode no. 1. Slå nogen i hovedet
Fremgangsmåde: Når nogen er fucking irriterende fordi vedkommende skriver fra din facebook-profil, prutter i bilen, eller altid stjæler dine mariekiks, så knytter du næven hårdt sammen med tommelfingeren uden på fingrene, og hamrer den lige i sylten på det dumme svin.
Fordele: Det føles rigtig godt, især hvis vedkommende har fortjent det. Det er relativt omkostningsfrit (excl. hospitalsregninger/sagsanlæg)
Ulemper: Ikke så cool hvis det går ud over tilfældige. Kan give bagslag, hvis vedkommende kan Kung Fu eller lignende.


Metode no. 2. Ødelæg alting
Ødelæg alting
Lorte sne. "Hold kæft,
eller jeg kaster en seng i hovedet på dig"!
Fremgangsmåde: Når din gamle tante giver dig uldne sokker i julegave for femte år i træk, selvom du har skrevet til hende at du ønsker dig en Xbox siden år 2007, så vælter du kaffebordet hen over hende, ledsaget af et højlydt kampbrøl, og fortsætter derefter med at ødelægge møbler, og slå i vægge indtil vreden aftager. Du kan med fordel sætte noget dødsmetal på anlægget, hvis din tante har sådan noget i sin CD-samling.
Fordele: Det føles rigtig godt mens man gør det.
Ulemper: Det kan blive dyrt i længden med udgifter til nye møbler og fugemasse til væggen. Hvis du gør det rigtigt brækker du nok nogle knogler i hånden engang i mellem.


Lad som ingenting
Bare vent. Jeg skyder dig
når jeg siger op.
Metode no. 3. Lad som ingenting
Fremgangsmåde: Når nogen eller noget sætter dit pis i kog - det kunne f.eks. være når din chef kalder dig uduelig og inkompetent, fordi du er kommet 5 minutter for sent for første gang i to år, så siger du stille og roligt til ham: "Ja, chef! Undskyld, chef! Det skal ikke ske igen chef"! Og så fortsætter du med det du foretog dig inden episoden, og lader som om intet er hændt. Presto! Everybody wins.
Fordele: Ingen ødelagte møbler, vægge, venner eller tilfældige forbipasserende. Billigste løsning på kort sigt.
Ulemper: Alle synes du er en svans, og folk på kontoret kalder dig for "dørmåtten". Knude af rent had i hjernen, der enten eksploderer en dag (se pkt. 8) eller i sidste ende resulterer i en hjerneblødning.


tirsdag den 6. november 2012

Sådan læser jeg tekster på universitetet

ADHD. Jeg har postet denne her før, men fuck det, det er der ingen der lægger mærke til.

DISCLAIMER. Indholdet på denne side er tænkt som underholdning og satire. Artiklerne på VALDEFAR.DK er ikke at forveksle med saglig journalistik eller faglitteratur. Hvis du er stødt på noget indhold som du finder anstødeligt, og brænder inde med en klage over dette, skal du være velkommen til at hoppe i den nærmeste brønd.