mandag den 5. august 2013

Tand i cola

Om at putte tænder i Cola
Om at putte tænder i Cola
Om at putte tænder i Cola
Om at putte tænder i Cola

10 kommentarer:

 1. Anonym06:51

  (jow .. men det er jo normalt noget forældre siger til deres børn, for at underbygge et udsagn om at cola er usundt ... og børn er, i perioder i hvert fald, leveringsdygtige i tænder ... sååh ... )
  ~M~

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan der være noget om. Tak for at ødelægge historiens præmis!
   ~V~

   Slet
 2. Anonym13:39

  Jeg har hørt at mælketænder står til 20 kr pr styk hos tandfeen, så måske kan du købe dem for 30 i skolegården..

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal jo ikke sælge dem igen, men bruge dem til eksperimentet...

   Slet
  2. Vent lidt, det forstår jeg ikke. Hvis jeg køber dem for 30 i skolegården og sælger dem for 20 til tandfeen, så taber jeg 10 kr. pr. tand! Det er da en dårlig handel!

   Slet
  3. Nårh ja, det er sandt.

   Slet
 3. Som nævnt af andre er mælketænder et godt bud på tandleverance. Det skal siges at jeg i min barndom rent faktisk puttede en af mine udfaldne mælketænder i et glas cola natten over og der skete IKKE EN FUCKIN SKID! Næste morgen lå der en fin hvid (omend en smule fedtet) tand i glasset. Colaen var dog belvet flad.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte det nok. Det er fup og svindel!

   Slet
  2. Det tager rigtig lang tid før noget rent faktisk sker.

   Slet
 4. Der sker rigtig nok ikke meget. Jeg pushede for nogle år tilbage, en tand fra sønnen.
  Tandfeen måtte pænt vige i videnskabens navn.
  Den blev puttet i et glas med Coca Cola (bare for at være sikker). I godt og vel 14 dage fulgte vi tanden. Den forsvandt ikke, men blev blot en kende mere brun i betrækket.
  Men når det er sagt, så er det vist bevist op til flere gange, at Cola eller andre sukkerholdige drikke for den sags skyld, ikke er sundt for tænderne.. bum!

  SvarSlet


DISCLAIMER. Indholdet på denne side er tænkt som underholdning og satire. Artiklerne på VALDEFAR.DK er ikke at forveksle med saglig journalistik eller faglitteratur. Hvis du er stødt på noget indhold som du finder anstødeligt, og brænder inde med en klage over dette, skal du være velkommen til at hoppe i den nærmeste brønd.