onsdag den 21. maj 2014

Jeg hader skrabelodder

Jeg hader skrabelodder
Jeg hader skrabelodder
Jeg hader skrabelodder
Jeg hader skrabelodder
Jeg hader skrabelodder
Jeg hader skrabelodder
Jeg hader skrabelodder

5 kommentarer:

 1. LOL! Fuck forhandlerfelter!

  SvarSlet
 2. ha ha -Spot On ! Det felt er bare SÅ irriterende..

  SvarSlet
 3. Niels Nix for President!

  Fantastisk indlæg :)

  SvarSlet
 4. Feltet har jo i sig selv ingen effekt.
  Hvorfor er det der? Er der en hemmelig kode og hvorfor er den ikke bare tydelig - forhandleren skal jo skrabe feltet alligevel....

  SvarSlet


DISCLAIMER. Indholdet på denne side er tænkt som underholdning og satire. Artiklerne på VALDEFAR.DK er ikke at forveksle med saglig journalistik eller faglitteratur. Hvis du er stødt på noget indhold som du finder anstødeligt, og brænder inde med en klage over dette, skal du være velkommen til at hoppe i den nærmeste brønd.